Trädgårdsskötsel

Fina och färgglada blommor

Vi hjälper er med trädgårdsskötsel

Vi utför beskärning utav buskar, träd och andra växter. Vi utför även enklare trädfällning.

Har ni en innergård som behöver ses över, eller kanske behöver en viss typ av gräs på skuggplatserna, och en annan yta där familjen kan samlas runt en grill plats? Vi hjälper er med gräsklippning & gödsling för en perfekt gräsmatta. Vi kan även jordförbättring och utföra jordanalyser.

Ekoom har stor erfarenhet av trädgårdsskötsel i Stockholm och vi kan snabbt skicka ut en av våra skickliga trädgårdsmästare för att hjälpa dig med trädgårdsarbete.

Fördelarna med växtlighet är många men vi arbetar även med ett flertal olika material och växter. Med många års erfarenhet av trädgårdsskötsel i Stockholm så kan våra trädgårdsmästare hjälpa er att finna just det som passar era behov och önskemål bäst. Självfallet kan vi genom vår kunskap och erfarenhet inspirera dig till en grönare utemiljö.

Ekoom hjälper såväl företag som privatpersoner med trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning i Stockholm. Oavsett om du behöver hjälp med en enkel plantering eller en omfattande beläggning på större ytor har vi erfaren och engagerad personal samt rätt resurser till alla förekommande projekt. Dina önskemål och krav tillsammans med våra kompetens utgör grunden för ett bra arbete.

Fina och färgglada blommor

Kontakta oss idag

Dina önskemål och krav tillsammans med våra kompetens utgör grunden för ett bra arbete.