Om oss

Nygbyggt hus

Välkommen till Ekoom Entreprenad AB

Vi är ett passionerat och erfaret byggföretag som är dedikerade till att förverkliga dina byggdrömmar. Med många års erfarenhet i branschen erbjuder vi en rad högkvalitativa bygg- och renoveringstjänster som är anpassade efter dina specifika behov och önskemål.

Vår Historia

Ekoom grundades med visionen att skapa vackra och funktionella hem och byggnader som står emot tidens tand. Genom åren har vi vuxit och utvecklats, men vår grundläggande filosofi har alltid förblivit densamma: att leverera högkvalitativa bygglösningar med exceptionell kundservice.

Man som lägger sten utanför hus

Vår Vision och Mission

Vision

Att vara det främsta valet för bygg- och renoveringstjänster genom att leverera överlägsen kvalitet och service.

Mission

Att skapa hållbara och estetiskt tilltalande byggprojekt genom noggrant hantverk, innovativa lösningar och en kundcentrerad arbetsmetod.

Våra Värderingar

 • Kvalitet: Vi kompromissar aldrig med kvaliteten på våra material eller vårt hantverk. Varje projekt vi tar oss an genomförs med högsta noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer.
 • Pålitlighet: Våra kunder kan lita på oss för att hålla våra löften och leverera projekt i tid och inom budget.
 • Kundfokus: Vi lyssnar noggrant på våra kunders behov och arbetar nära dem genom hela byggprocessen för att säkerställa att resultatet överträffar deras förväntningar.
 • Innovation: Vi använder de senaste teknikerna och materialen för att säkerställa att våra projekt är moderna, hållbara och funktionella.
 • Integritet: Vi agerar alltid med ärlighet och transparens i alla våra affärstransaktioner.
Man som lägger sten utanför hus

Vårt Team

Vårt team består av skickliga och erfarna hantverkare, arkitekter, ingenjörer och projektledare som alla delar en passion för byggbranschen. Vi arbetar tillsammans för att säkerställa att varje projekt, stort som litet, genomförs med högsta kvalitet och effektivitet.

Bygge av altan

Vad Vi Erbjuder

Vi erbjuder ett omfattande utbud av tjänster som täcker alla aspekter av bygg och renovering:

 • Nybyggnationer
 • Renoveringar
 • Tillbyggnader och ombyggnader
 • Takläggning och fasadrenovering
 • Mark- och dräneringsarbeten
 • Specialanpassade lösningar

Varför Välja Oss?

Att välja Ekoom Entreprenad innebär att du får en pålitlig partner som bryr sig om ditt projekt lika mycket som du gör. Vi är engagerade i att leverera resultat som inte bara uppfyller utan överträffar dina förväntningar. Med vårt fokus på kvalitet, pålitlighet och kundnöjdhet, kan du vara säker på att ditt projekt är i goda händer.

Bygge av terass

Kontakta oss

Är du redo att förverkliga ditt nästa byggprojekt? Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att arbeta med dig och skapa något fantastiskt tillsammans.